Cyklar för Krama era barn

Ytterligare ett fantastiskt initiativ av ett gäng grymma vänner!

Klicka på bilden ovan för att komma till eventet på Facebook.
För er som inte har Facebook så läs informationen nedan…

Krama era barn” har redan hunnit nå ut till många människor och dessutom samlat in en hel del pengar. Ellie Risfalks ”Ta mig tillbaka – Ellies berättelse”, en dansföreställning i Karlstad, sattes nyligen upp i två akter för barndomskompisen Saga inför totalt ca 300 personer. Ellies initiativ banade väg för fler insatser att sprida kunskap om den svåra sjukdomen Sanfilippo typ C. Tjejerna Selma, Leyah och Kajsa började göra ”Krama era Barn-armband” för försäljning, vilket varit, och är, en stor succé.

Nu hänger vi på med nästa initiativ med syfte att uppmärksamma Sanfilippo typ C och det behov av forskning som finns. Vi gör det genom att den 21 september cykla de 90 kilometrarna (man kan välja 60 eller 21 kilometer också!) på Klarälvsloppet, och vi hoppas på att DU hänger med! Information om loppet, hur man anmäler sig m.m. hittar du här: www.klaralvsloppet.se

DU som vill cykla med oss och representera Krama era barn meddela oss ditt namn tillsammans med din tröjstorlek (efter du anmält dig till loppet) till Fredrik Vidhamre eller Henrik Lindberg i ett PM, (eller via formuläret längst ned på denna sida). Du kommer att få en cykeltröja att använda i loppet och får självklart behålla tröjan efteråt.

För att få in en slant till forskningen så är vårt önskemål att var och en själva väljer en summa att betala för tröjan som donation. Det finns ett begränsat antal tröjor, så först till kvarn gäller! (PS. tröjorna kan vi ”ge bort” med hjälp av sponsorer, vilka vi så småningom kommer presentera). All nödvändig information för det här evenemanget uppdateras successivt.

Pumpa däcken, putsa ramen och fyll vattenflaskorna!
Vi ses på Klarälvsloppet 21 september!
Och DU, sprid gärna ordet, vi hoppas att vi blir många!

Du som inte vill cykla, men ändå stötta detta initiativ; dela gärna informationen kom till Museiparken mellan kl.14-18 och heja på eller donera valfri summa!

Formulär för att boka din cykeltröja

Fler inlägg
Övrigt
Krama Era Barn

Inbjudan årsmöte

Härmed välkomnas alla medlemmar att närvara vid föreningens årsmöte. Datum:23 april 2024, Kl.12.00 Plats:Drottninggatan

Läs mer »