Ambassadörer

Här presenterar vi några personer som valt att engagera sig och gör lite extra för Krama Era Barn i kampen mot Sanfilippos sjukdom. Vi kallar dem Krama Era Barn-ambassadörer.Skulle du också vilja bli ambassadör för Krama Era Barn? Kontakta oss gärna.

Anders ”Järnmannen” Olsson

– Kan jag hjälpa till och ge lite hopp vill jag göra det.
Flerfaldig guldmedaljör i Paralympiska spelen. Har också en mängd andra rekord och utmärkelser på sin meritlista.

Jonas Frögren

Fd hockeyspelare med bl.a. 4 st SM-guld och spel i Färjestad, Skellefteå, Leksand, Toronto och Tre Kronor. Sitter numera helst på crossen. I videon ovan ser ni Jonas under eventet ”KämpaMotSanfilippo

Amelia Öhrman

Tjejen med stort hjärta! Driver företaget Amelia Padelterapi och är även engagerad som volentär i Suicide Zero.

Rickard Wallin

Sportdirektör och högst sportsligt ansvarig i Färjestad BK.
Fd elithockeyspelare med bl.a. 4 SM-guld på meritlistan. Har också varit lagkapten i både Färjestad och Tre Kronor. Tidigare expertkommentator på Viaplay hockey.

Sandra Berglund

Personlig assistent och arbetsledare. Har jobbat med Saga sedan 2013, är också gruppledare på Friskis & Svettis.

Fredrik Vidhamre

Ordförande, Styrelseledamot Westsvensk Industriproduktion AB. Mångsysslare som inte backar för ett Vasalopp.

Tobias Walther

Fritidspedagog. Gillar att snöra på sig skridskorna och ställer gärna upp på en Padel-match.

Lotti Strömberg

Stor inspiratör och glädjespridare!

Certifierad massageterapeut. Äger och driver Lugnets Massage Värmland AB och Better Biker MTB. Är också återförsäljare i Karlstad och Kil för Umara idrottsnutrition.

Marcus Jardler

VD Rullarnas personliga assistans.

Per-Erik Saikoff

Sportansvarig IF Boltic.

Ulrika Sjöwall

Personlig tränare på Fysall. Har erfarenhet av idrott på elitinivå efter nästan 30 år i bågskyttelandslaget med bl.a. ett VM guld på meritlistan. Älskar löpning och lever efter måttot: Vill man så kan man.

Fredrik Wessman

Älskar cykling och medverkar ständigt på Krama Era Barns events.

Christian Nilsson

Idrottsrådgivare på Svenska Golfförbundet. Fd golfproffs med flera års spel på Europatouren där segern i St.Omer får klassas som karriärens höjdpunkt. Delägare i Padel Karlstad GK.

Anna Beck

Frontfigur i Svenska Cykelförbundets nya Projekt Ledstjärna, med stöd av Riksidrottsförbundets och Svenska Spels initiativ Tillsammans för fler i rörelse. Cyklist i Swedish Paracyckling team. Med ökad förståelse och kunskap vill Anna nå ut i samhället och bidra till positiv förändring för unga och gamla med eller utan funktionsvarianter. På meritlistan har Anna flera SM- och VM-guld. Hon tog dubbla silver i Paralympiska spelen i Tokyo 2021 och har även fått utmärkelsen årets Sola.

Hans Widlund

Utesäljare Ahlsell med gediget intresse för cykling. Hans har upprepade gånger arrangerat Ahlselltrampet till förmån för Krama Era barn.

Keith Strömberg

Jobbar på Öhlins. Har en bakgrund inom motocross/enduro och är tekniktränare och instruktör för mer avancerade kurser på Better Biker MTB.

Robin Thuresson

Delägare av restaurang Pinchos och Ankdammen i Karlstad. Tävlar i triathlon på Ironmandistansen runt om i världen. Han körde bl.a. Ironman-VM i Nice 2019.

Rasmus Holmberg

Golfproffs som gärna spelar padel när möjlighet ges. Kan jag bidra till ökad medvetenhet om Krama Era Barn och Sanfilippos sjukdom så hjälper jag gärna till.

Notta Nilsson & Kari Nivala

Hjälper föreningen inte bara genom att medverka runt våra event utan på alla möjliga olika sätt. Två fantastiska människor med otroligt stora hjärtan.

Ia Pettersson Testouri

Ia driver Dansstudion i Karlstad och Karlstad dansförening. Hon blev utsedd till ”Sola i Karlstad” 2021 och är en person som engagerar och sprider glädje omkring sig. Hon ligger bl.a. bakom föreställningarna ”Ta mig tillbaka” och ”Dansa för livet” där hon samlat in pengar till forskningen om Sanfilippos sjukdom.