Armband omgång #1 avslutad

Nu har det gått nästan tre månader sedan Selma & Leyah började att göra de första Krama era barn-armbanden vilket vi nu kan konstatera blev en succé!

Det spred sig snabbt bland vänner, bekanta och även till människor utanför närområdet. Vi har skickat en hel del armband runt om i landet. Och kommer att fortsätta göra det nu när omgång #2 drar igång. Och då hoppas vi såklart åter igen på Din hjälp med att sprida budskapet och öka medvetenheten om Krama era barn & Sanfilippos sjukdom.

Vi vill tacka ALLA er som stöttat genom att köpa armband och delat information.
MEN ett ännu större tack vill vi rikta till ALLA BARN som har hjälpt till att producera armbanden. Tack för ett fantastiskt jobb och trevligt häng tillsammans. Till att börja med Selma & Leyah, men också Kajsa, Irma, Zander, Leon och Ida. Utan er hade det inte varit möjligt!

Totalt inbringade omgång #1 smått otroliga 25.200:-till forskningen för Sanfilippo typ C

Tillsammans gör vi skillnad!

Fler inlägg