#HandsOfHope

Jag älskar att hålla den här handen! Jag hoppas att Du gör som jag och delar ett foto där du håller handen med någon du älskar. Detta gör vi under hashtaggen #HandsOfHope för att hjälpa till att sprida medvetenhet och stötta Världsdagen för Sanfilippos sjukdom.

Alla föräldrar får inte chansen att se sina barn växa upp friska och bli vuxna.

Sanfilippos sjukdom är en förödande dödlig barnsjukdom som orsakar allvarlig demens och berövar barnen deras förmågor tidigt i livet. Väldigt få människor har någonsin hört talas om sjukdomen. Jag hoppas att Du gör som jag och delar ett foto där du håller handen med någon du älskar för att hjälpa till att sprida medvetenhet om Sanfilippos sjukdom. Genom medvetenhet kommer mer forskning för att hitta en behandling och HOPP för barnen och deras familjer.
#HandsOfHope #WorldSanfilippoDay

Tillsammans gör vi skillnad!

MPSIII Hjärtan

Fler inlägg