Giving Tuesday 3 december

Hopp om fler bra dagar…
Vad skulle jag inte ge för att Maia & Saga bara skulle få ha fler bra dagar.

För oss innebär fler bra dagar att Maia kan fortsätta att prata och sjunga, kunna sova om natten, vara ute och leka och springa Att Saga kan fortsätta att svälja och vara fri från epileptiska anfall och smärta.

I samband med #GivingTuesday den 3 december genomfördes insamlingar under 1 vecka av Sanfilippo-familjer runt om i världen i en gemensam kraftansträngning för att samla in pengar för att finansiera forskning för att skapa behandlingar som kan hjälpa Maia och Saga och andra barn med Sanfilippos sjukdom att få fler bra dagar.

Vi satte upp målsättningen för vår egen kampanj till 25.000:-
Redan efter halva tiden hade vi börjat närma oss vårt mål och vi höjde målsättningen ambitiöst till 40.000:-.

Nu är kampanjen avslutad och vi kan konstatera att det blev en helt fantastisk kampanj. Familjerna har kämpat med att nå ut med information och sprida medvetenhet. Släkt, vänner, bekanta och andra har donerat och stöttat kampen på en otroligt sätt. Vår egen kampanj samlade in nästan 50.000:-. Totalt genomfördes 53 olika insamlingar som gav resultatet drygt 1.300.000:- till forskningen. OTROLIGT!

Lite siffror
Kampanjen pågick på Facebook under 8 dagar, det gick även att donera via Swish. Tillsammans lyckades vi att bjuda in 6420 personer till insamlingen. 134 stycken valde att dela insamlingen vidare för ökad medvetenhet och 250 stycken valde att göra en donation.

ENORMT STORT TACK!
till er alla som under den senaste veckan hjälpt till att sprida medvetenhet, stötta, kommit med hejarop och donerat under kampanjen. Det ger oss HOPP!
För att se vilken inverkan ert stöd gör besök länken: www.CureSFF.org/Impact

Sanfilippos Soldiers Never Fight Alone.
Tusen tack för ert stöd – Tillsammans gör vi skillnad!
Andreas & Lisa Rixer – Krama Era Barn

MPSIII Hjärtan

HUR KAN JAG BIDRA OCH STÖTTA KRAMA ERA BARN?

Dela information.
– Gå med i vår Facebook-grupp (och bjud in dina vänner i gruppen)
– Följ oss på Instagram.
– Delta på våra event.
Köp ett armband.
– Genomför en egen insamling eller stötta någon annans.
Donera en slant.
Kontakta oss gärna för att diskutera.

Fler inlägg