Uppdatering om läget för Saga

Sanfilippos sjukdom utdelade ytterligare en fruktansvärd smäll. Den splittrade vår familj och knockade Saga fullständigt men hon lät sig inte bli uträknad, denna gången heller. Familjen är fast besluten att återförenas igen och Saga håller på att resa sig!

Efter 5 veckor på Intensivvårdsavdelningen, varav tre i respirator är hon nu flyttad till avdelning 12 för vidare vård. Hon kämpar dagligen för att återfå kraft i kroppen och få möjligheten att komma hem. Vid sin sida har hon ständigt sin mamma Lisa som kämpar tillsammans med henne för livet. Hemma längtar brorsan, syrran och farsan efter er. Vi försöker nu att få på plats de anpassningar som krävs i hemmet för en kommande utskrivning.
Utanför sjukhusets väggar har åter igen Krama Era Barn-crew slutit upp på ett fantastiskt sätt på så många olika plan.

Stort tack till närmaste familj och vänner. Till dig som handlar, till dig som skjutsar, till dig som samtalar och lyssnar, till dig som håller dig undan, till dig som skickar styrkekramar och hjärtan, till dig som visar omtanke och vill hjälpa och stötta.
Tusen Tack för ert stöd!
💜❤️💜

Sanfilippo Soldiers Never Fight Alone
Kampen fortsätter!

HUR KAN JAG BIDRA OCH STÖTTA?

– Dela information (Använd hashtag #KramaEraBarn)
– Delta på våra event.
– Köp ett armband.
– Gå med i vår Facebook-grupp (och bjud in dina vänner i gruppen)
– Följ oss på Instagram.
– Genomför en egen insamling eller stötta någon annans.
– Donera en slant.
Kontakta oss gärna för att diskutera.

Fler inlägg
Övrigt
Krama Era Barn

Inbjudan årsmöte

Härmed välkomnas alla medlemmar att närvara vid föreningens årsmöte. Datum:23 april 2024, Kl.12.00 Plats:Drottninggatan

Läs mer »