Sandras välgörenhetsauktion

Sandra Nilsson och hennes kompis Vanja har startat en välgörenhetsauktion till förmån för Krama Era Barn och forskningen för Sanfilippos sjukdom. De har donerat 2 st tavlor som de själva har målat! In och lägg ditt bud och stötta detta fantastiskt fina initiativ.

Sandras tavla (40×60 cm)
Högsta bud 1000:-

Vanjas tavla
Nuvarande högsta bud 200:-

Sandra som är 15 år är barndomsvän med Saga och Casper sedan födseln. Hon har börjat måla underbara tavlor och vill nu göra någonting för att stötta forskningen. Hon och hennes kompis Vanja har donerat två tavlor som nu auktioneras ut till högstbjudande.

Sandra berättar:
Jag kommer ihåg att när jag var liten umgicks vi nästan varje dag. Vi bodde grannar på Norrstrand i Karlstad och jag var ofta hemma hos Lisa, Andreas och Saga redan innan Casper föddes. Det var väldigt jobbigt när jag fick veta att Saga var sjuk. Det känns nästan overkligt. Jag saknar våra skratt, bus och hockeymatcher. Och när vi hoppade studsmatta tillsammans och Lisa öppnade fönstret på övervåningen och kastade ut godis på oss och ropade GODISREGN! Jag älskade att sova över hos er. Det var alltid så mysigt. Nu vill jag göra allt jag kan för att stötta mina bästa barndomsvänner och alla andra barn med Sanfilippos sjukdom runt om i världen.

Vanja berättar:
Jag är också 15 år och bor i Västerås. När jag fick höra att Sandra skulle göra detta ville jag också hänga på. Jag tycker att om man kan hjälpa, så ska man hjälpa! Och nu fick jag detta ypperliga tillfälle att visa upp min konst och samtidigt stötta forskningen om Sanfilippos sjukdom. Jag har precis startat ett Instagramkonto som du hittar på @artbyvanki

Auktionen (@sandra.n.art) är avslutad.

Tack Snälla Sandra och Vanja för era fina tavlor, för att ni väljer att engagera er, och för ert stöd till Krama Era barn och forskningen.

Fler inlägg
Övrigt
Krama Era Barn

Inbjudan årsmöte

Härmed välkomnas alla medlemmar att närvara vid föreningens årsmöte. Datum:23 april 2024, Kl.12.00 Plats:Drottninggatan

Läs mer »