Kämpar i dubbel bemärkelse!

Lördag 14 november med start kl.09.00 (CET och cirka 7,5 timmar framåt) kommer kämparna Anders Olsson, Jonas Frögren, Jon Werme, Mats Algotsson, Per-Erik Saikoff och Andreas Rixer att kämpa för Krama Era Barn mot Sanfilippos sjukdom. Var med och stötta och kämpa du också!

Detta järngäng genomför en tuff dag tillsammans
Lördagen 14 november för att stötta Krama Era Barn och forskningen om Sanfilippos sjukdom. Och du kan också vara en del i eventet!

Hemma hos Anders Olsson i Hagfors kommer Anders, Jon & Per-Erik ge sig på att genomföra en Vätternrunda (30 mil). Jonas och Mats ska staka ett Vasalopp (9 mil) och Andreas försöker genomföra ett Lidingölopp (3 mil). Vätternrundan kommer att köras på träningscykel på Zwift, Vasaloppet i stakmaskin och Lidingöloppet på löpband.

Information för anmälan till eventet på Zwift nedan.


Krama Era Barn against Sanfilippo syndrome with SZR.

Lördag 14 november starting at 09.00
(and approximately 7,5 hours ahead.

Pga Corona-situationen har Krama Era Barn varit tvungna att ställa in de flesta av de event som var planerade under året, så att vi nu kan genomföra det här och känns jätteroligt. Vi har inte tid att vänta, Sanfilippos sjukdom är obarmhärtig. Vi måste nå vårt mål att lyckas finansiera forskningen och nå fram till en klinisk studie och det är bråttom! Vi vill sprida medvetenhet lyckas nå ut till fler som inte har hört talas om Krama Era Barn och Sanfilippos sjukdom tidigare och samla in en bra slant till forskningen. Hoppas att många vill vara med och delta och stötta eventet säger Andreas Rixer.

Kvällen avslutas med en Livekonsert
av Christer Clerwall + gäst på webben och sänds i gruppen KramaEraBarn på Facebook
med start kl.20.00.

Hur du kan stötta/delta?!

 • Anslut till eventet på Zwift
  Krama Era Barn against Sanfilippo syndrome with SZR.
  och kämpa tillsammans med oss under dagen, en kortare bit eller hela vägen.
 • Donera ett bidrag för att stötta forskningen.
  Swishnummer: 123 600 15 31 (Krama Era Barn)
  Utanför Sverige: www.SaveConnor.com
 • Dela information om eventet med vänner och bekanta.
 • Var med och kämpa under dagen tillsammans med oss (på distans). Ta ett foto/video när du cyklar, springer, promenerar, rullar, stakar eller bedriver någon annan form av träning och posta i sociala medier under hashtag #KämpaMotSanfilippo #KramaEraBarn
 • Följ Live-sändning på Youtube
  (Tack Karl Tiselius)
  Del 1 här (Start)
  Del 2 här
  Del 3 här (målgång)

TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD!

www.SaveConnor.com

Fler inlägg
Övrigt
Krama Era Barn

Inbjudan årsmöte

Härmed välkomnas alla medlemmar att närvara vid föreningens årsmöte. Datum: 29 maj 2023, Kl.16.30Plats: Drottninggatan

Läs mer »