Summering 2020

Då har vi nu kommit fram till summeringen för året 2020 och kan med glädje presentera ett i våra ögon fantastiskt resultat till förmån för Cure Sanfilippo Foundation och forskningen om Sanfilippos sjukdom (MPS IIIC).

År 2020 blev året då Corona-pandemin gjorde att vi var tvungna att ställa in eller flytta fram nästan alla de event som vi hade planerat. Ändå känner vi oss nu otroligt glada och stolta över att meddela att vi tillsammans med er, alla ni som valt att ansluta till kampen lyckats samla ihop:

344.876 SEK

Se videon Summering 2020 här

Vi är så otroligt tacksamma för det stöd ni ger till vår familj och för alla de fina, olika initiativ som tagits för att samla in pengar och sprida medvetenhet. Vi klarar inte det här själva men tillsammans gör vi verkligen skillnad #KramaEraBarn

Varmt tack till de företag och Partners för att ni engagerar er, bidrar och stöttar. Tack till våra ambassadörer som gör det där lilla extra för att bidra till ökad medvetenhet.

Vi hoppas att ni fortsätter vid vår sida vidare i kampen. Tillsammans ska vi skriva medicinsk historia genom att nå fram till en klinisk studie och ge alla barn med Sanfilippos sjukdom en chans till livet.

Ta hand om er och varandra och krama om era barn.
Ni ger oss styrka och HOPP.

Hjärtliga hälsningar
Casper, Andreas, Saga, Maia, Lisa
💜❤️💜

INFORMATION från Cure Sanfilippo Foundation vid årets slut

YOU did it!
We are nearly speechless. $2million in 2020 for research! Great job to ALL, especially partner families and supporters. Really incredible. 

And you ended the year with a bang…$134,000 raised at the Merry & Bright Trivia Gala Night! Thank you for all who attended & contributed. We were honored to share the Mission Moments segments with you last night (& will be sharing on social media here in the coming days). Sanfilippo is always a difficult topic. The videos provided by these partner families take such courage. I’m so proud to know these great families living through the same very tough circumstance, yet still looking to make a difference. Their local friends and supporters far & wide truly raise their spirits.

I think Mom Lisa Rixer said it best during the final segment:
”You make us stronger. You help us carry the weight of this disease. You keep our hope alive.”  

Raising $2million dollars was our goal at the beginning of the year, but seemed so far away and nearly impossible in March. But time and again this year, you showed up for the children. As we get ready to contract for two more large research grants before the end of year, these dollars will help continue to move these projects forward.  

Our humble and sincere thanks. It is heartwarming to know people like you. Have a wonderful, peaceful, and healthy Holiday and New Year! 
We’ll see you in 2021.

Glenn, Cara & the Cure Sanfilippo team

PS:
We always love to communicate with supporters and families. Please always feel free to contact us and we’d welcome it.

#CureSanfilippo #StopSanfilippo #CureMPS #FindaCure #MPSIII

Hur kan jag stötta?

– Berätta för andra att Du stöttar kampen och be dem att göra samma sak. 
– Dela information (Använd hashtag #KramaEraBarn)
– Gå med i vår Facebook-grupp (och bjud in dina vänner)
– Följ oss på Instagram.
– Delta på våra event.
– Köp någonting av oss.
– Genomför en egen insamling eller stötta någon annans.
– Donera en slant.
Kontakta oss gärna för att diskutera

Fler inlägg
Övrigt
Krama Era Barn

Inbjudan årsmöte

Härmed välkomnas alla medlemmar att närvara vid föreningens årsmöte. Datum:23 april 2024, Kl.12.00 Plats:Drottninggatan

Läs mer »