Långfredagstur 2022

På långfredagen den 15 april arrangerade Better Biker MTB #Långfredagstur2022 till förmån för Krama Era Barn till stöd för forskningen.

Solen sken när ett gäng glada cyklister samlades vid Kroppkärrssjön i Karlstad för en gemensam cykeltur. MEN det var många som på olika håll runt om i Sverige bidrog till att göra eventet så lyckat som det blev!

Tanken med eventet är att alla kan vara med på sitt eget vis genom att genomföra någon aktivitet, t.ex motionera, ta fika med grannen, promenera med hunden/barnvagnen, bada, cykla, spela padel, fotbollsmatch i trädgården, gå på gymmet, grilla etc. Därefter posta ett foto i sociala medier med hashtag #Långfredagstur2022 & #KramaEraBarn och om man har möjlighet swisha valfritt bidrag till nummer 123 600 15 31.

Se fler bilder från eventet på vår Facebook & Instagram eller sök efter #Långfredagstur2022 i sociala medier.

Stort tack till alla som varit med och stöttat. Tillsammans gör vi skillnad!

Fler inlägg
Övrigt
Krama Era Barn

Inbjudan årsmöte

Härmed välkomnas alla medlemmar att närvara vid föreningens årsmöte. Datum:23 april 2024, Kl.12.00 Plats:Drottninggatan

Läs mer »