Utställningen Tillsammans på Galleri Kontrast

Fotograf Oscar Olsson valde att skildra livet med Sanfilippos som sitt examensarbete och har varit hos oss i 6 veckor under våren.

Tillsammans med sina klasskamrater har Oscar som studerar till bildjournalist på Nordens fotoskola Biskop Arnö skapat fotoutställningen med namnet ”Tillsammans” som du kan besöka på Galleri Kontrast på Hornsgatan 8 Stockholm. Utställningen pågår från den 30 april till den 22 maj. Stort tack Oscar för ditt fantastiska arbete, ditt engagemang och för att du genom ditt bidragit till ökad medvetenhet om Sanfilippos sjukdom. Se bilder från Vernissagen på vår Facebook.

Fler inlägg
Övrigt
Krama Era Barn

Inbjudan årsmöte

Härmed välkomnas alla medlemmar att närvara vid föreningens årsmöte. Datum:23 april 2024, Kl.12.00 Plats:Drottninggatan

Läs mer »