Loppet 4 Everybody

Den 7 maj 2022 arrangerade företaget 4 Everybody AB ett välgörenhetslopp till förmån för Krama Era Barn och forskningen för Sanfilippos sjukdom.

Loppet 4 Everybody
På Alby friluftsområde Tyresö arrangerade 4 Everybody AB den 7 maj detta underbara event för att bidra till ökad medvetenhet och samla in pengar till forskningen om Sanfilippos sjukdom. Deltagarna tog sig runt en bana i skogen och skulle lösa diverse uppgifter på vägen. Den som fick äran att inleda eventet var grymma Linus Jansson (MPS IIIC) som med bravur tog sig runt den 1,6 km långa banan. Fler bilder från eventet hittar du på vår Facebook & Instagram.

Tack alla inblandade för en minnesvärd och rolig dag!

Fler inlägg
Övrigt
Krama Era Barn

Inbjudan årsmöte

Härmed välkomnas alla medlemmar att närvara vid föreningens årsmöte. Datum:23 april 2024, Kl.12.00 Plats:Drottninggatan

Läs mer »